16 Nisan 2024

Yerel seçimlerde AKP Büyükşehir Belediyesi Adayı Abdulahat Arvas’ın şikâyeti üzerine gazeteci Oktay Candemir hakkında “Kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

The Sun gazetesi muhabiri Thea Jacobs 'ın Türkiye'deki sağlık turizmini araştırmak için kalça kaldırma ameliyatı olmak isteyen hasta kılığına girdiğiyle ilgili The Sun haberi de dahil bir dizi haber, İzmir 1. Sulh Ceza Hakimliğinin 16 Nisan tarihli kararıyla erişime engellendi.

Son Eklenenler

15 Mayıs 2024

- Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül hakkında, kendisine saldırıda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin biri polis iki korumasını “tehdit ettiği” iddiasıyla iki yıldan beş yıla kadar hapis öngören suçlamayla dava açıld...

14 Mayıs 2024

- Yeni Yaşam Gazetesi Dersim dağıtımcısı Azime Bozkurt, Tunceli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘Örgüte yardım ve yataklık’ iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

10 Mayıs 2024

- Iğdır’da bir çocuğa şantaj ve tehditle aylarca tecavüz eden 6 sanığın duruşmasını takip etmek isteyen gazeteciler ve çocuğun yakınları ise salona alınmadı.