24 Nisan 2024

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı'yı hedef gösterdi. Soylu, "Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil" dedi.

Emine Şenyaşar'ın, Adalet Bakanlığı önünde sürdürdüğü nöbet öncesi Adalet Bakanlığı önü çevik kuvvet ve polisler tarafından kapatıldı ve gazetecilerin de görüntü çekmesi engellendi.

MHP Milletvekili Levent Uysal’ın şikâyetiyle BirGün muhabiri İsmail Arı’ya dava açıldı. Gerekçe olarak ise gazetede yayımlanan, Uysal’ın Sırbistan vatandaşı olduğu ve kamudan aldığı arazilere dair haberler gösterildi.

Mezopotamya Ajansı (MA) muhabiri Mehmet Güleş hakkında, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 6 Aralık 2023 tarihinde sanal medya platformu olan "X" üzerinden aldığı haber paylaşımlarının ekran görüntüleri üzerine soruşturma başlatıldı. Güleş yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi.

Gözaltındaki gazetecilerle görüşen avukatlar, Enes Sezgin’in ikametgahı olarak başka bir evin arandığını ve evde elde edilen "delillerin" Sezgin’e yazıldığını aktardı.

Nwork AŞ.'nin çörek otlu kahve, ozonlanmış zeytinyağı ve yaşlanma karşıtı krem ürünlerinin satışı amacıyla bir saadet zinciri oluşturduğu ve buna katılanlanların dolandırıldığı iddiasıyla ilgili Hürriyet, Medya Faresi haberleri dahil 3 habere Nwork AŞ.'nin talebiyle erişim engeli getirildi. 24 Nisan tarihli karar, Kastamonu Sulh Ceza Hakimliği tarafından verildi.

Son Eklenenler

03 Mayıs 2024

- RTÜK, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın telefonuna gönderilen torpil mesajlarını ve eski Bakan Mustafa Varank’ın “ıstakoz”lu mesajlaşmasını haberleştiren FOX (NOW) TV'ye , 'özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği' gerekçesiyle yüzde 2 para cezas...

02 Mayıs 2024

- Cumhuriyet gazetesi yazarı gazeteci Barış Terkoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek’in şikayeti üzerine, 'terörle mücadele görev almış kişileri hedef göstermek' suçlamasıyla yargılandığı davada 2 yıl hapse mahkum edildi.

01 Mayıs 2024

- İstanbul'da Taksim'in ara sokaklarından, Şişli'den ve Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndan Taksim Meydanı'na yürümek isteyenlere yapılan müdahalede Mücadele Birliği muhabiri Serpil Ünal ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. - Taksim'e yürümek için ...